Zeecruise

Geniet met een cruise van een vakantie op het water en een vakantie op het land varend langs prachtige bezienswaardigheden en steden vanuit een comfortabel ingericht cruiseschip, volledig all inclusive of volpension.

Er zijn vele themacruises beschikbaar. Geniet met pasen van een unieke paascruise bijvoorbeeld naar het toepasselijke Paaseiland of een wintercruise rond de feestdagen in december met kerstshows en een nieuwjaarsfeest. Ook kinderen zullen zich in de kersttijd vermaken met vele activiteiten speciaal voor kinderen.

Populair

Cruises naar de Middellandse Zee met zeer aangenaam weer!
Cruises in het westelijk deel van de Middellandse Zee vertrekken doorgaans vanuit Spanje, Frankrijk of Italië met veel bezienswaardigheden. Het oostelijke deel van de Middellandse Zee kent andere populaire vertrekhavens zoals bijvoorbeeld Venetië en Athene.
Je hoeft niet ver te vliegen en soms kan je zelfs op cruise zonder te vliegen.

Cruises naar de Caribbean met een mix van zon, uitgestrekte witte zandstranden, wuivende palmbomen en nog zoveel meer om te ontdekken. Kortom genieten van het heerlijke klimaat en een enorme afwisseling van bestemmingen zoals Curaçao en de Bahama’s.

Cruises naar Hawaii zijn ook een hele populaire cruise bestemming. Je ziet alles wat deze eilandengroep te bieden heeft, lange witte stranden, hoge kliffen, watervallen, vulkanen en nog veel meer.

Cruises naar Noorwegen met een spectaculair uitzicht op de Noorse fjorden zoals u dat vanaf het land nooit zo mooi zou kunnen zien.

Cruises langs de kust van Canada staan garant voor een mooie tocht langs pittoreske vissersplaatsjes met vuurtorens, rotsachtige kusten, indrukwekkende bossen en interessante steden.

Cruises naar de Verenigde Arabische Emiraten voor een ‘stijlvolle’ vakantie. Ontdek Dubai en de luxueuze hoofdstad Abu Dhabi met weelderige tuinen en parken en vele interessante bezienswaardigheden.